Ökad självkänsla genom leken

Nu har jag påbörjat webinar och coachning med en grupp pedagoger som hjälper mig med utvärdering av det arbete jag gör. Det kommer att vara till stor hjälp för mig. Det är dagmammorna.se Jag är tacksam och glad över det här samarbetet Tanken är naturligtvis att de också ska ha användning av mina erfarenheter och kunskaper. Projektet handlar om ökad självkänsla genom leken.

Jag har ju en bild av vad pedagogerna behöver och vill ha. Efter den här perioden kommer jag säkert att upptäcka nya saker som jag inte alls har tänkt på. Säkert uppstår det nya möjligheter för Livsleken. .

Jag har bestämt mig för att ta en sak i taget. Så planerna på att starta ett medlemskap för föräldrar får vanta tills det här projektet med pedagogerna är klart.

Jag behöver också lära mig mer om det mesta och träna. Det går ganska sakta ibland, med jag tar mig framåt och det är roligt att skapa företaget Livsleken. Att stärka barns självkänsla är ett så viktigt och betydelsefullt arbete. Jag ska motivera och coacha pedagogerna till insiketer, eget agerande och mycket lek. Jag hoppas även att detta leder till att pedagogernas egen självkänsla också stärks.

Att tillsammans uppleva det roliga och utvecklande i leken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s