Take over

Den här veckan gör jag en makeover på #thebrandandbusinessslounge, som jag delar här. Jag är Carina Haganius och har alldeles nyligen upptäckt Malin och the brand and business lounge. Mitt företag Livsleken är nystartat och i organisationsstadiet.

Jag vill ge föräldrar och barn verktyg för att skapa tillit till sig själva. Att upptäcka och se sina förmågor och möjligheter genom lek och skapande.

Jag tycker om att skapa med olika material. Jag ritar och gör illustrationer till Livsleken. Jag fotar mycket, tycker om att arrangera foton och film. Jag är inte gärna

Jag har jobbat som förskollärare i många år, har erfarenheter och kunskaper inom specialpedagogik. Mitt intresse för lek, skapande och möten med barn är stort och det kommer jag att jobba med i Livsleken.

Jag och min man Per har hus på norra delen av Cypern, där jag skulle vilja tillbringa mer tid än jag gör nu. Att sitta mer på våran takterass,titta ut över bergen, havet och samtidigt kunna jobba. Jag planerar att starta membersite, webinar för föräldrar med inriktning att stärka barnens självkänsla.

Men även jobba med barn och föräldrar på plats i Åkersberga med omnejd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s